Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

auto

60 χρόνια μετά και το μυστήριο παραμένει: Ποιος σχεδίασε την πρώτη Porsche 911;

Διαφήμιση

Ένα από τα αυτοκινητικά σύμβολα όλων των εποχών, και ένα από τα πλέον διαχρονικά παγκόσμια αυτοκίνητα, η Porsche 911, κυκλώνεται ακόμη από πέπλο μυστηρίου για τον αληθινό δημιουργό του.

Το γεγονός ότι η σιλουέτα και η γενικότερη φιλοσοφία της Porsche 911 δεν έχουν αλλάξει στο πέρασμα αυτών των έξι δεκαετιών, από την παρουσίαση του πρώτου της πρωτοτύπου το 1963, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της διαχρονικότητάς της – διαχρονικότητα που συναντά κανείς μόνο στα σημαντικότερα έργα της τέχνης. Άλλωστε, μια 911 συγκαταλέγεται και στα εκθέματα του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) της Νέας Υόρκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Διαφήμιση