Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

auto

Μετατρέπει το εργοστάσιό της στο Τέξας σε «οικολογικό παράδεισο»

Διαφήμιση

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, επιβεβαίωσε ότι θα προστεθούν 48 στρέμματα συνολικής έκτασης στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τέξας, καθώς αυτή επεκτείνει τις εργασίες και υπηρεσίες της, μετατρέποντας τη μονάδα παραγωγής της σε «οικολογικό παράδεισο».

Η επιβεβαίωση ήρθε από το Twitter του ιδίου, ενώ ανέφερε επίσης ότι το εργοστάσιο «πρέπει πρώτα να ορθοποδήσει οικονομικά,» πριν γίνει η «πράσινη» επέκταση.

Σύμφωνα με τον Musk, το εργοστάσιο θα επεκταθεί από τη νότια πλευρά του, έως τον ποταμό Colorado. Το Giga Texas ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένοΑπρίλιο και καταλαμβάνει πάνω από 1.000 στρέμματα έκτασης, με το ρυθμό κατασκευής οχημάτων να ανέρχεται στα 250.000 οχήματα ετησίως. Με την επερχόμενη επέκταση, το εργοστάσιο θα αυξήσει την ετήσια παραγωγή στα500.000 οχήματα.

Η Tesla έχει στο δυναμικό της 6 εργοστάσια γίγας, όπως ονομάζονται, παγκοσμίως, τα οποία εκτοξεύουν την παραγωγή της εταιρείας, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,4 εκατομμύρια οχήματα, αύξηση 50% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Καινοτομίας του Καναδά να επιβεβαιώνει την έναρξη διαπραγματεύσεων με την Tesla, πράγμα που κάνει αρκετά πιθανή την κατασκευή ενός νέου Gigafactory στον Καναδά, και πιο συγκεκριμένα στο Quebec ή το Ontario.

Διαφήμιση