Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Χρήσιμες συμβουλές

Οι καλύτερες κουζίνες που μπορείτε να δοκιμάσετε με ένα ένθετο πλυντηρίου πιάτων

Διαφήμιση

Έχετε ποτέ μαγειρέψει ένα νόστιμο χριστουγεννιάτικο δείπνο τεσσάρων πιάτων για την οικογένειά σας, αλλά μετά από μια κουραστική μέρα στην κουζίνα είχατε να αντιμετωπίσετε σωρούς βρώμικων πιάτων; Φυσικά, τα πλυντήρια πιάτων είναι σωτήρια όταν πρέπει να καθαρίσετε μετά τους καλεσμένους. Βοηθούν στην εξοικονόμηση νερού και χρόνου, αλλά γνωρίζατε ότι αυτά τα δισκία που χρησιμοποιείτε για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν καθαρά έχουν και άλλες χρήσεις;

Αυτά τα δισκία περιέχουν πολλά χρήσιμα συστατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε άλλους τομείς. Απομάκρυνση λίπους και αλάτων, αστραφτερά γυάλινα σκεύη – αυτές οι ταμπλέτες κάνουν θαύματα για τα μαγειρικά σας σκεύη, έτσι δεν είναι; Κάποιοι άνθρωποι ήταν αρκετά γενναίοι για να δοκιμάσουν όλα τα είδη των μεθόδων καθαρισμού με αυτά, και τελικά λειτούργησαν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο!

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα δισκία πλυντηρίου πιάτων για να λύσετε εύκολα τα παρακάτω καθημερινά προβλήματα!

Κίτρινοι λεκέδες στις μασχάλες σε λευκά μπλουζάκια: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα τραγανό, λευκό, φρεσκοσιδερωμένο πουκάμισο, έτσι δεν είναι; Τα λευκά ρούχα είναι ευάλωτα σε κάθε είδους λεκέδες, αλλά ακόμη και αν τα φροντίζετε καλά, μπορεί να αποκτήσουν αντιαισθητικούς λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση! Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε έναν κύκλο πλύσης λευκών ρούχων, προσθέστε σε αυτόν μια καρτέλα πλυντηρίου πιάτων. Επειδή έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί επίμονους λεκέδες και λεκέδες από λίπη, κάνει θαύματα και με επίμονους λεκέδες στα ρούχα. Δοκιμάστε το, δεν θα το μετανιώσετε!

Καθαρίστε τη φριτέζα σας: Κουραστήκατε να τρίβετε τη λιπαρή φριτέζα σας; Γεμίστε το με νερό και βάλτε μέσα ένα δισκίο πλυντηρίου πιάτων. Ζεστάνετε το νερό και αφήστε το να βράσει για δέκα λεπτά. Επίσης, βάλτε ένα σουρωτήρι, ώστε να καθαρίζει με μια κίνηση. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ξεπλύνετε τα πάντα καλά. Σαν καινούργιο!

Άλλα έξυπνα κόλπα κουζίνας με χρήση καρτελών πλυντηρίου πιάτων

Ψησταριές και σχάρες: Οι φούρνοι και οι ψησταριές είναι γνωστό ότι καθαρίζονται δύσκολα. Πιθανότατα έχετε ήδη ονειρευτεί μια γρήγορη και εύκολη λύση για να καθαρίσετε τη βρώμικη σχάρα της σχάρας αντί να την τρίβετε με τις ώρες! Δοκιμάστε το εξής: γεμίστε ένα δοχείο για να κρατάτε το ράφι με νερό, βάλτε μέσα ένα μαξιλάρι πλυντηρίου πιάτων και μουλιάστε το ράφι. Μετά από λίγες ώρες, η αφαίρεση των λεκέδων θα είναι πανεύκολη!

Εξουδετερώστε τις μυρωδιές της κουζίνας: Όταν πεινάτε, το νόστιμο φαγητό μυρίζει ωραία, αλλά τι κάνετε όταν είστε χορτάτοι; Το μαγείρεμα τηγανητών φαγητών και η επακόλουθη μυρωδιά του λίπους μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα. Αντί να χρησιμοποιείτε αποσμητικά χώρου, δοκιμάστε αυτό το κόλπο: ζεστάνετε μια μικρή κατσαρόλα με νερό και προσθέστε ένα δισκίο πιάτων. Βράστε το στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία. Αυτό θα φρεσκάρει αμέσως τον αέρα της κουζίνας και των γύρω χώρων, απομακρύνοντας τη βαριά οσμή φαγητού που μπορεί να είναι ενοχλητική.

Άλατα, λεκέδες από καφέ και τσάι: όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούν νερό αναπτύσσουν τελικά άλατα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν με τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού. Μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το πρόβλημα χωρίς να καταφύγετε σε καθαρισμό ή χρήση σκληρών χημικών διαλύοντας ένα δισκίο πλυντηρίου πιάτων σε νερό και ρίχνοντάς το πάνω σε βρώμικες κούπες και βραστήρες. Αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα!

Καμένα σκεύη κουζίνας: Ξεχνάτε κάτι στην κουζίνα – αυτό συμβαίνει σε όλους κάποια στιγμή. Είτε πρόκειται για καμένο φαγητό είτε για επίμονη συσσώρευση λίπους, μια καρτέλα πλυντηρίου πιάτων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των κατσαρολών. Απλά πρέπει να προσθέσετε την καρτέλα στο τηγάνι, να το γεμίσετε με νερό και να το αφήσετε να βράσει. Σε λίγα λεπτά, θα μπορείτε να το καθαρίσετε!

Διαφήμιση