Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Στην υγεία σου υγιές σώμα

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν δείτε ένα μπουκάλι κολλημένο στο ελαστικό του αυτοκινήτου σας

Διαφήμιση

Αν έχετε αυτοκίνητο, γνωρίζετε ότι εκτός από το ίδιο το αυτοκίνητο, πρέπει να είστε προσεκτικοί και με ορισμένα αντικείμενα. Έτσι, αν δείτε ένα μπουκάλι κολλημένο σε ένα ελαστικό, να είστε προσεκτικοί.

Γνωρίζουμε ότι το κύμα εγκληματικότητας αυξάνεται όλο και περισσότερο στις μέρες μας, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, και ότι η απάτη γίνεται όλο και χειρότερη.

Όταν αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε δημόσιους δρόμους και ανοιχτούς για τους περαστικούς, προσέχετε πάντα το περιβάλλον σας πριν μπείτε στο αυτοκίνητό σας και κοιτάξτε επίσης τα ελαστικά για να δείτε αν υπάρχουν αντικείμενα κολλημένα πάνω τους, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού, απλά καλέστε την αστυνομία και απομακρυνθείτε με ασφάλεια.

Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει πώς λειτουργεί αυτή η απάτη, ρίξτε μια ματιά!

Οι εγκληματίες έστησαν ένα μπουκάλι για να κλέψουν ένα αυτοκίνητο

Δεν είναι σαφές από πού προήλθε αυτή η απάτη, αλλά αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων την έχουν ήδη καταγγείλει στις αρχές.

Οι εγκληματίες συνήθως τοποθετούν το μπουκάλι στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου, έτσι ώστε ο οδηγός, αν είναι μόνος του, να μην το δει. Προφανώς, ο οδηγός σταματά και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει, οπότε οι εγκληματίες επιτίθενται.

Και συνήθως βγαίνουμε από το αυτοκίνητο με τον μετρητή αναμμένο και το κλειδί στη μίζα!

Όταν το αυτοκίνητο έχει ήδη ξεκινήσει, είναι πολύ πιο εύκολο για τους εγκληματίες να επιτεθούν: απλά πιάνουν τον οδηγό απροετοίμαστο και εισβάλλουν στο αυτοκίνητο.

Έτσι, κάθε φορά που σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας σε δημόσιο χώρο, ρίξτε μια καλή ματιά γύρω από το όχημά σας πριν μπείτε σε αυτό.

Εάν παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο, κάντε τα εξής

Αν παρατηρήσετε ένα ξένο αντικείμενο πριν μπείτε στο αυτοκίνητό σας, επιστρέψτε σε ασφαλές μέρος- αν βρίσκεστε σε μέρος με μικρή κίνηση, περιμένετε να πλησιάσει κόσμος για να πλησιάσετε το αυτοκίνητο.

Εάν είναι απαραίτητο, καλέστε την αστυνομία και περιμένετε να φτάσουν οι αστυνομικοί, εάν το αυτοκίνητό σας και τα υπάρχοντά σας έχουν κλαπεί, πηγαίνετε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία.

Έτσι, αν δείτε ένα τέτοιο μπουκάλι στο αυτοκίνητό σας, ξέρετε ήδη τι να κάνετε!

Διαφήμιση