Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

σπιτικές συνταγές Στην υγεία σου

Σπιτική Συνταγή κατά της Κυτταρίτιδας!

Διαφήμιση

Η ωραιότερη, η λεπτότερη, η πιο προσεκτική με τη διατροφή της γυναίκα, κάποτε θα αντικρίσει τις μικρές λακκούβες τις κυτταρίτιδας στους γλουτούς ή/και τους μηρούς.

Σας παρουσιάζουμε μια σπιτική συνταγή που, όταν χρησιμοποιείται καθημερινά, θα σας βοηθήσει να βελτιώνουν την εμφάνιση των ποδιών σας μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης.

Τι θα χρειαστείτε

  •  1 φλιτζάνι φρεσκοκομμένο γαλλικό καφέ
  •  6 κ.γλ. λάδι καρύδας *
  •  3 κ.γλ. χοντρό αλάτι ή, εναλλακτικά, ζάχαρη
  •  1 άδειο βάζο
  •  Προαιρετικά: 1 βούρτσα για το δέρμα

H καφεΐνη είναι εχθρός της κυτταρίτιδας, αφού όταν γίνει τοπική χρήση, παρέχει στο δέρμααντιοξειδωτικά.

Το έλαιο καρύδας είναι ενυδατικό και αναζωογονητικό για την επιδερμίδα και το χοντρό αλάτι –όπως και η ζάχαρη- εγγυώνται αποτελεσματική απολέπιση. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην «πάσχουσα» από κυτταρίτιδα περιοχή, θα αυξήσετε την ροή αίματος, κάνοντας το δέρμα απαλότερα και πιο σφιχτό.

Η συνταγή

Βήμα 1ο
Αφού συγκεντρώσετε τα υλικά, ρίξτε το αλάτι ή τη ζάχαρη και τον καφέ σε ένα μπολ.
Βήμα 2ο
Μετρήστε 6 κουτάλια του γλυκού καρύδα και ρίξτε τα στο μείγμα.
Βήμα 3ο
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά, μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Βήμα 4ο
Μεταφέρετε την αυτοσχέδια «αλοιφή» στο (γυάλινο) βάζο ή δοχείο.
Βήμα 5ο και προαιρετικό
Πριν το ντουζ, τρίψτε μαλακά την επιδερμίδα σας με μια σκληρή βούρτσα δέρματος για να κάνετε απολέπιση και, ταυτόχρονα, να αυξήσετε τη ροή αίματος στην επίμαχη περιοχή.
Bήμα 6ο
Όσο κάνετε μπάνιο, απλώστε σε υγρό δέρμα το αυτοσχέδιο προϊόν απολέπισης στις περιοχές με κυτταρίτιδα. Κάντε για λίγο ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεπλύνετε.Επαναλάβετε κάθε φορά που κάνετε μπάνιο.

Διαφήμιση