Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Στην υγεία σου υγιές σώμα

Μύκητες, λαϊκές μέθοδοι

Διαφήμιση

Ορισμένα σπιτικά προϊόντα μπορούν να επιταχύνουν την αποκατάσταση της πλάκας των νυχιών και να αποτρέψουν την επιδείνωση της κατάστασης. Να γνωρίζετε τις αντιδράσεις και τις αντενδείξεις του σώματός σας. Σε περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων, μην χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Να είστε υπομονετικοί και να κάνετε τις θεραπείες τακτικά.

Θεραπευτικά λουτρά:

Η μέθοδος αυτή δεν είναι πρωταρχική αλλά συμπληρωματική. Τα λουτρά βοηθούν στην εξάλειψη της κόπωσης των ποδιών, στη μείωση της φλεγμονής, στην προετοιμασία του δέρματος για άλλες διαδικασίες, στην προστασία της περιοχής από τα βακτήρια και στην αποκατάσταση των πονεμένων σημείων.

Ξύδι:

Αυτό το προϊόν έχει πολύ καλές αντιμικροβιακές ιδιότητες και λειτουργεί ως αντισηπτικό, γι’ αυτό και οι μέθοδοι με οξικό οξύ είναι πιθανό να είναι δημοφιλείς.

Οι όξινες συνθήκες που παρέχει το ξύδι εμποδίζουν τους μυκητιακούς μικροοργανισμούς να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν, καταστρέφοντας το βιότοπό τους.

Πρόπολη:

Τα προϊόντα της μέλισσας είναι πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για πολλές ασθένειες. Στην περίπτωση των μυκήτων, βοηθά στην πλήρη αποκατάσταση των προσβεβλημένων περιοχών και στην προστασία τους από τα βακτήρια. Η πρόπολη είναι ένα τέτοιο αποτελεσματικό προϊόν.

Είναι πολύ καλό στην επούλωση των πληγών και στην πρόληψη του κινδύνου επαναμόλυνσης. Υπάρχει επίσης μια λαϊκή θεραπεία για τον μύκητα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια που περιλαμβάνει πρόπολη:

Αυγό:

Εάν η πάθησή σας έχει εμφανίσει συμπτώματα μόλις πρόσφατα, ένα αυγό μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από αυτήν. Εδώ είναι ένας τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε:

Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ξύδι και βότκα σε μερικά διαχωρισμένα ασπράδια και ανακατέψτε. Ένα τέτοιο διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λοσιόν αρκετές φορές την ημέρα. Εκτελέστε τις διαδικασίες μέχρι να θεραπευτεί πλήρως η πάθηση.
φλισκούνι .

Για μια ταχύτερη πορεία θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή, προσθέστε στη θεραπεία τη θεραπεία με φικαρία. Είτε σε μορφή βοτάνου, χυμού ή κρέμας, η φλισκούνια είναι αποτελεσματική.

Περιέχει δηλητηριώδη συστατικά που σκοτώνουν τη μόλυνση. Ωστόσο, για τον ίδιο λόγο, προσέξτε τη συγκέντρωση του προϊόντος που χρησιμοποιείτε.

Πίσσα από σημύδα:

Αυτό το προϊόν είναι ένα από τα πιο κοινά στην καταπολέμηση των μυκήτων. Καταπραΰνει τη φλεγμονή και προστατεύει το νύχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι πίσσας για να περιποιηθείτε τις μολυσμένες επιφάνειες στα χέρια και τα πόδια σας.

Ο μύκητας των νυχιών και των χεριών μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο. Οι λύσεις θεωρούνται καλές λαϊκές θεραπείες και βοηθούν να απαλλαγούμε γρήγορα από τα συμπτώματα:

Θρυμματίστε ένα μικρό κομμάτι σαπούνι πίσσας και αναμείξτε το με μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Ανακατέψτε μέχρι να αφρατέψει. Μπορείτε να εφαρμόσετε μια κομπρέσα στις περιοχές της προσβολής με αυτό το διάλυμα, τυλίγοντάς την με έναν επίδεσμο για ευκολία. Πραγματοποιήστε τη διαδικασία αρκετές φορές την ημέρα.

Θεραπευτικά λουτρά:

Αυτό το έλαιο έχει καλή επίδραση στις φλεγμονές και τα βακτήρια. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε αυτό το προϊόν πριν το εφαρμόσετε.

Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο λάδι και εφαρμόστε το στην περιοχή που έχει μολυνθεί από μύκητες. Επαναλάβετε τη θεραπεία για αρκετές εβδομάδες. Ο αριθμός των καθημερινών θεραπειών δεν περιορίζεται, καθώς το έλαιο είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία.

Το έλαιο είναι χρήσιμο για προσθήκη σε λουτρά. Περίπου 20 σταγόνες διαλύματος ελαίου ανά λίγα λίτρα ζεστού νερού.

Αλάτι:

Για πολλούς ανθρώπους δεν είναι μυστικό ότι το αλάτι αποτελεί θεραπεία για πολλές ασθένειες. Είναι επίσης καλά για τους μύκητες.

Οι πάσχοντες χρησιμοποιούν επιτραπέζιο αλάτι καθώς και θαλασσινό αλάτι. Μπορούν να γίνουν μπάνια με αυτό, με την προσθήκη ελαίου τεϊόδεντρου. Ο πολτός είναι καλός για αυτού του είδους την ασθένεια:

Ανακατέψτε αλάτι και μαγειρική σόδα σε ίσες ποσότητες, προσθέτοντας λίγο νερό. Εφαρμόστε το μείγμα στο μολυσμένο δέρμα ή στα νύχια για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε μετά και στεγνώστε με μια πετσέτα. Επαναλάβετε τη θεραπεία για 2 εβδομάδες.

Ιώδιο:

Το ιώδιο κατά των μυκήτων συζητείται από πολλούς ανθρώπους. Έχει καλές αντισηπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται συχνότερα μόνο του:

Μουλιάστε ένα βαμβακερό σφουγγάρι σε ιώδιο και εφαρμόστε το στη μολυσμένη περιοχή, στερεώνοντάς την με επίδεσμο ή γύψο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μια πορεία θεραπείας διαρκεί αρκετές εβδομάδες.

Σόδα:

Για τους μύκητες ένα αλκαλικό περιβάλλον δεν είναι απλώς δυσάρεστο αλλά και καταστροφικό. Υπό αυτές τις συνθήκες, παύουν να υπάρχουν και να ενοχλούν. Η σόδα είναι το πιο εύκολα διαθέσιμο και φθηνότερο προϊόν. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε ήδη μιλήσει για την προσθήκη μαγειρικής σόδας στα λουτρά και τη δημιουργία λοσιόν. Υπάρχει μια άλλη πολύ απλή και αποτελεσματική μέθοδος, στην οποία η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται μόνη της:

Αποτελεσματική πρόληψη:

Το πιο σημαντικό πράγμα στην πρόληψη κατά των μυκήτων είναι να θυμάστε να παίρνετε προφυλάξεις. Η υγιεινή μετά την επίσκεψη σε δημόσιους χώρους δεν έχει καταργηθεί. Όταν επιστρέφετε από την πισίνα ή τη σάουνα, μην είστε τεμπέληδες και μην χρησιμοποιείτε λαϊκές θεραπείες.

Διαφήμιση