Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Είναι ενδιαφέρον

Να τι συμβαίνει αν τρώτε μια βρασμένη μπανάνα κάθε βράδυ

Διαφήμιση

Αν σας ενοχλούν συνεχείς πονοκέφαλοι, κόπωση, απάθεια, απλά φτιάξτε νερό μπανάνας. Είναι ένα εξαιρετικό καταπραϋντικό και υπνωτικό βοήθημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κάλιο και το μαγνήσιο που περιέχει βοηθούν στη χαλάρωση των μυών σας. Ετοιμάστε αυτό το ρόφημα πριν πάτε για ύπνο για να ξυπνήσετε με αίσθημα εγρήγορσης και ξεκούρασης.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 μπανάνα
  • 200 ml νερό
  • πρέζα κανέλας
  1. Ζεστάνετε μια κατσαρόλα με νερό στη φωτιά. Πλύνετε καλά την μπανάνα, κόβοντας τις άκρες και από τις δύο πλευρές. Βάλτε την προετοιμασμένη μπανάνα στο βραστό νερό.
  2. Βράστε τα φρούτα για 7-10 λεπτά.
  3. Ρίξτε το νερό της μπανάνας σε ένα ποτήρι, προσθέστε την κανέλα και ανακατέψτε. Πιείτε το ποτό παγωμένο.

Κόψτε τη βρασμένη μπανάνα στη φλούδα της, πασπαλίστε την με κακάο, κανέλα, ζάχαρη άχνη και φάτε την. Η μπανάνα σε αυτή τη μορφή δεν είναι μόνο πολύ νόστιμη, αλλά βελτιώνει και το γαστρεντερικό σύστημα.

Είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την απώλεια βάρους, αν το πιείτε το πρωί με άδειο στομάχι, τότε σε ένα μήνα μπορείτε εύκολα να χάσετε έως και τρία κιλά, κάτι που θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα.

Διαφήμιση