Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

σπιτικές συνταγές Στην υγεία σου υγιές σώμα

Δεν κοιμάστε αρκετά; Απλώς ετοιμάστε αυτό το σπιτικό φάρμακο

Διαφήμιση

Αυτή η σπιτική θεραπεία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αϋπνία!

Τα προβλήματα ύπνου είναι δυσάρεστα. Λίγα πράγματα είναι πιο ενοχλητικά από το να ξυπνάς στη μέση της νύχτας, να μην μπορείς να ξανακοιμηθείς και να κοιτάς το ταβάνι για ώρες.

Αϋπνία

Σχεδόν το 42% των ανθρώπων βιώνει αϋπνία από καιρό σε καιρό ή και πιο τακτικά. Μία από τις κύριες αιτίες είναι το άγχος. Οι ορμόνες του στρες αποτελούν σημαντικό εμπόδιο για να ξεκουραστείτε καλά. Η αϋπνία μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο σώμα και τον ψυχισμό σας. Διαταράσσει τον φυσικό ρυθμό του ύπνου, ο οποίος στη συνέχεια είναι δύσκολο να ανακάμψει. Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή και αποτελεσματική λύση που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τη μάχη με την αϋπνία.

Η λύση είναι

Αυτή η απίστευτα αποτελεσματική σκόνη ύπνου αποτελείται μόνο από ζάχαρη και αλάτι, αλλά παρά την απλή σύνθεσή της, προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα. Και τα δύο συστατικά βοηθούν στον έλεγχο των ορμονών του στρες και χρησιμεύουν στην ενεργοποίηση των κυττάρων σας. Βοηθούν επίσης στη διαχείριση της ενέργειας του σώματος και προάγουν την αναπνοή. Η ζάχαρη στέλνει επίσης ένα σήμα στο σώμα να σταματήσει την παραγωγή ορμονών του στρες, ενώ το αλάτι ελέγχει τα επίπεδα αδρεναλίνης. Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σκόνη ύπνου από αυτά τα συστατικά:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού καθαρό ροζ αλάτι από τα Ιμαλάια.
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βιολογική καστανή ζάχαρη
  • 5 κουταλιές της σούπας μέλι

Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε μια πλαστική σακούλα και ανακινήστε καλά για να σχηματιστεί μια λεία μάζα. Βάλτε μια κουταλιά της σούπας κάτω από τη γλώσσα σας πριν κοιμηθείτε ή όταν ξυπνάτε τη νύχτα. Αφήστε το να λιώσει και να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματός σας. Αυτό είναι! Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας!

Διαφήμιση