Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Χρήσιμες συμβουλές

Γυναίκα Παγώνει Το Υγρό Των Πιάτων Της – Δείτε Τι Μπορεί Να Κάνει Στο Μπάνιο Της

Διαφήμιση

Αυτή η γυναίκα εισήγαγε μια νέα μέθοδο καθαρισμού που θα σας εκπλήξει: παγώνετε το υγρών των πιάτων σε μικρούς κύβους μέσα σε παγοθήκες! Θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε γρήγορα τους δικούς σας κύβους καθαρισμού και πώς να τους χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το σπίτι σας πολύ εύκολα!

Να, πως θα το κάνετε

01

Πρώτα από όλα, ας φτιάξουμε τους κύβους! Αυτά τα καθαριστικά θαύματα γίνονται πολύ γρήγορα. Έτσι μπορείτε να τα κάνετε σε λίγα λεπτά. Πάρτε ένα μπολ και προσθέστε μισό ποτήρι μαγειρική σόδα και τρεις κουταλιές της σούπας αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα γεμάτο ποτήρι υγρό πιάτων στο μείγμα και μετά τρεις κουταλιές της σούπας ξύδι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα σε κενές παγοθήκες. Τις αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν οι κύβοι! Διαβάστε παρακάτω, στην επόμενη σελίδα για να μάθετε τι συμβαίνει στη λεκάνη όταν βάζετε έναν κύβο σε αυτήν. Και για να μάθετε μερικά πρακτικά κόλπα καθαρισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλο σας το σπίτι!

Καθαρισμός λεκάνης

02

Όταν οι κύβοι έχουν παγώσει στην κατάψυξη, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσετε το καθάρισμα. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι οι κύβοι έχουν παγώσει πολύ καλά, διαφορετικά θα λιώσουν γρήγορα και θα έχουν το ίδιο αποτελέσματα με ένα κοινό και συνηθισμένο σαπούνι. Τώρα απλά ρίξτε έναν από τους κύβους μέσα στη λεκάνη και αφήστε το να κάτσει εκεί για μερικές ώρες. Αυτό θα ξεπλύνει αργά τους σωλήνες, θα ξεβουλώσει τη λεκάνη και θα μυρίζει φρεσκάδα για μέρες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε μερικά ακόμα κόλπα με αυτούς τους κύβους. Μπορείτε να τους μετατρέψετε σε παγοκύστες!

Διαφήμιση