Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Χωρίς κατηγορία

Μια γυναίκα βάζει ξύσμα λεμονιού στην πόρτα της και όχι μόνο, και ο λόγος για αυτό είναι πανέξυπνος!

Διαφήμιση

Το να περνάτε καλά στο σπίτι μπορεί να είναι ενοχλητικό από τα έντομα και τα τσιμπήματά τους. Διαβάστε παρακάτω για το πώς να απαλλαγείτε από αυτά για τα καλά με σπιτικές θεραπείες.

Εσπεριδοειδή και γαρύφαλλα

Το λεμόνι και το πορτοκάλι είναι από τα πιο γνωστά από αυτά. Από καιρό είναι γνωστό ότι τα πλούσια και φωτεινά αρώματά τους είναι ένας καλός τρόπος για τον έλεγχο των αιμορουφήχτρων. Αρκεί να κόψετε το φρούτο στη μέση και να κολλήσετε μέσα ένα γαρύφαλλο.Ξεφλουδίστε το και βάλτε τη φλούδα σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ή σε ένα σημειωματάριο. Δημιουργήστε μια μικρή τσάντα. Τοποθετήστε τη σακούλα κοντά σε μια πόρτα ή ένα παράθυρο από το οποίο εισέρχονται έντομα. Η μυρωδιά του λεμονιού θα τα αποτρέψει. Εάν τα έντομα εισέρχονται στο σπίτι σε περισσότερα από ένα σημεία, αρκούν πολλές μικρές “σακούλες λεμονιού” τοποθετημένες σε κάθε ένα από αυτά.

Pyrethrum

Αυτό το πολυετές φυτό είναι ευρέως γνωστό ως Περσικό Χαμομήλι. Αυτό το διάσημο αρχαίο φάρμακο είναι γνωστό για τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των εντόμων. Το φυτό, όταν συνθλίβεται σε σκόνη ή απλά αποξηραίνεται, μπορεί να έχει καταστροφική επίδραση όχι μόνο στα κουνούπια αλλά και στους ψύλλους, τα τσιμπούρια και τους κοριούς.

Διαφήμιση

Add Comment

Click here to post a comment

Featured

Διαφήμιση