Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Είναι ενδιαφέρον υγιές σώμα Χρήσιμες συμβουλές

Καθαρίστε το Συκώτι σας με αυτή την απλή Συνταγή !

Διαφήμιση

Το συκώτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα, και πρέπει να καταναλώνετε τροφές που θα το διατηρούν υγιές και να αποφεύγετε τροφές ή ποτά που εμποδίζουν την ικανότητά του να λειτουργεί σωστά.

 Αναμφίβολα, το συκώτι είναι ένα από τα σημαντικότερα όργανα του σώματος.

Το συκώτι είναι το μεγαλύτερο συμπαγές όργανο στο σώμα. Ίσως έχετε ακούσει ότι το συκώτι βοηθά στην απομάκρυνση ουσιών, όπως το αλκοόλ, από το σώμα. Ωστόσο, το συκώτι εκτελεί περισσότερες από 500 λειτουργίες για το σώμα σας

Το συκώτι μας ποτέ δεν ξεκουράζετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθεί να αποτοξινωθεί και να εξουδετερώσει όλες τις επιβλαβείς ουσίες που βάζουμε στον οργανισμό μας,αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητο.
Το συκώτι είναι πολύ ευαίσθητο στο να καταστραφεί.
Αν ο τρόπος ζωής σας είναι ανθυγιεινός, επηρεάζετε τον τρόπο λειτουργίας πολλών οργάνων στο σώμα σας. Αυτό σημαίνει ότι η κακή διατροφή ή οι κακές συνήθειες επηρεάζουν την λειτουργία του. Επομένως, η υγεία σας κινδυνεύει.

Εάν έχετε ήδη προβλήματα με το συκώτι, οι τροφές και η διατροφή σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αλλάξετε, διότι καθώς η ηπατική νόσος εξελίσσεται, δεν θα μπορεί να φιλτράρει τα απόβλητα και τυχόν τοξίνες στη διατροφή σας.

Η συνταγή αυτή θα καθαρίσει το συκώτι σας, και θα το διατηρήσει σε υγιή κατάσταση.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο οργανικά συστατικά !!
Συστατικά:

 • 500 ml δροσερού, προ-βρασμένο νερό
 • 6 φρέσκα λεμόνια
 • 1 ολόκληρο ρίζα τζίντζερ
 • 4 σκελίδες σκόρδο
 • 4 φύλλα μέντας
 • 3 κουταλιές της σούπας λινέλαιο
 • 3 γκρέιπφρουτ
 • λίγο κύμινο σε σκόνη
 • Πρώτον, το χυμό των λεμονιών και τα γκρέιπφρουτ.
 • Δεύτερον, ψιλοκόψτε το τζίντζερ και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ με το νερό. Ας τα αφήσουμε να καθίσουν στο νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το δυόσμο, το λινέλαιο, και το κύμινο.
 • Τέλος, βαλτε το μπολ το τζίντζερ, το σκόρδο, και το νερό στο μπλέντερ.

Ανακατέψτε και απολαύστε!

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Διαφήμιση