Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

Οικονομία

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Το νέο επίδομα που πληρώνει για πρώτη φορά!

Διαφήμιση

Ένα νέο επίδομα θα λάβουν οι άνεργοι της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

Ένα νέο επίδομα θα λάβουν οι άνεργοι της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ. Το επίδομα… εργασίας, όπως ονομάζεται, καθιερώνεται για πρώτη φορά και είναι το 50% του επιδόματος ανεργίας για τους δικαιούχους που μπήκαν στην αγορά εργασίας την περίοδο που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα ισχύσουν από το τέλος του 2022, ουσιαστικά, οι ωφελούμενοι θα συνεχίζουν να λαμβάνουν το μισό επίδομα ανεργίας, παράλληλα με τον μισθό τους από την εργασία που βρήκαν.

Επίσης, οι μακροχρόνια άνεργοι άνω των 50 ετών θα λάβουν ένα εφάπαξ επίδομα εργασίας, ύψους 300 ευρώ, που θα δοθεί σε όσους συναινέσουν να καταρτιστεί Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης. Το επίδομα αυτό δίνεται άπαξ και εφόσον ο άνεργος δεν λαμβάνει κάποια από τις παροχές.

Διαφήμιση