Αποποίηση

Ο παρών ιστότοπος έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαφημιστική πληροφορία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών, προβλέψεων, εκτιμήσεων που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά μέσα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στη διαφήμιση. Το κύριο άρθρο δεν περιέχει βασικές πληροφορίες, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική αυτοδιάγνωση και δεν υποκαθιστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη σε γιατρό.

auto

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη θεματική ενότητα Auto & e-Mobility της 86ης ΔΕΘ

Διαφήμιση

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα στη θεματική ενότητα για το αυτοκίνητο στο περίπτερο 17 της 86ης ΔΕΘ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες στη διάρκεια λειτουργίας της ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη μικροκινητικότητα που κάνει βήματα στο μέλλον. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας, σύμφωνα με ακριβή στοιχεία της ΔΕΘ, έφτασαν τους 212.363.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν οι Citroen, Dacia, DS, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Eco Car, Arpe Vehicles και Mototruck. Όλες οι εταιρείες παρουσίασαν τα νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα τους. Η ενότητα των κλασικών αυτοκινήτων που παρουσιάστηκαν έδεσαν αρμονικά το χτες με το σήμερα.

Τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου στα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλεξάνδρα Σδούκου και εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για τις εταιρείες που συμμετείχαν και τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Διαφήμιση